Levering binnen 1-3 werkdagen

GRATIS verzending in NL vanaf 35,-

ALLES 50% OF MEER!

Shop met korting
ALLES 50% OF MEER Shop met korting

Laatste nieuws

Verrastas
29/12/2021

Verrastas

We gaan weer Verras Tassen samenstellen! De inhoud van de tas heeft een minimale verkoopwaarde van 300 EURO, maar jij betaalt slechts 150,-! Durf jij het aan?
Nieuwe vacatures!
30/09/2021

Nieuwe vacatures!

Wegens (online) groei zijn wij doorlopend op zoek naar een nieuwe BLIJMAKERS. Wil jij met jouw talent één van onze teams versterken? Dan maken wij op onze beurt graag het verschil voor jou. Hoe?
Koopzondagen Emmen
21/09/2021

Koopzondagen Emmen

Het centrum van Emmen heeft een goede mix van landelijke winkelketens en unieke lokale winkels. U kunt er gezellig winkelen, en medewerkers geven graag advies op maat. Bij de gastvrije horecagelegenheden kunt u genieten van een lekker ontbijt, brunch, lunch of diner. Maar natuurlijk ook van een warm of koud drankje met een lekker tussendoortje.
Wekelijkse Modeshows
18/06/2021

Wekelijkse Modeshows

Laat je onderdompelen in mode-inspiratie: kijk iedere woensdagavond om 19.30 uur naar onze live modeshow op onze Facebookpagina. Binnen een kwartiertje ben je op de hoogte van de nieuwste collecties en leukste combinatiemogelijkheden.
Shoppen buiten openingstijden
16/06/2021

Shoppen buiten openingstijden

Gelukkig zijn onze winkels weer open. Wilt of kunt u nog niet naar de winkel komen? Geen probleem! Wij bieden de mogelijkheid om te shoppen buiten openingstijden. Om u zoveel mogelijk keuze te bieden is het het handigst als als u bij ons in de winkel komt, maar wij kunnen ook bij u thuis komen! U wordt geholpen door één van onze medewerksters en vanzelfsprekend geheel volgens de COVID-richtlijnen van het RIVM.
Vacature blijmaker Hardenberg
13/06/2021

Vacature blijmaker Hardenberg

Wegens enorme groei in ons filiaal in Hardenberg zijn wij op zoek naar een nieuwe BLIJMAKER. Wil jij met jouw talent ons team in Hardenberg versterken? Dan maken wij op onze beurt graag het verschil voor jou. Hoe? Door jou hartelijk te ontvangen in een veelzijdig bedrijf met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.
Vacature blijmaker Dalfsen
31/05/2021

Vacature blijmaker Dalfsen

Wegens (online) groei zijn wij op zoek naar een nieuwe BLIJMAKER. Wil jij met jouw talent ons team in Dalfsen versterken? Dan maken wij op onze beurt graag het verschil voor jou. Hoe? Door jou hartelijk te ontvangen in een veelzijdig bedrijf met persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden.
Jubileum magazine
21/05/2021

Jubileum magazine

Ter gelegenheid van ons 75-jarig bestaan brengen wij een digitaal magazine uit. Naast de verhalen over hoe het allemaal begon en wat er allemaal is gebeurd, staat dit magazine natuurlijk vol met de leukste zomercollecties van nu. Soms zelfs met 25% jubileumkorting! Tip: op de achterpagina van het magazine vind je een KORTINGSCODE die je meteen kunt verzilveren!
De thuiswerk-outfit
24/11/2020

De thuiswerk-outfit

Een blazer met een joggingbroek en een jurk met pantoffels… Het zijn nou niet meteen voordehand liggende combinaties. Toch gebeurt het momenteel misschien wel meer dan we denken. Waarom? Omdat er zoveel wordt thuisgewerkt.
13/10/2020

Modeshow 13 oktober 2021

06/10/2020

Modeshow 6 oktober 2021

Jouw winkelmand (0)
Totaal 0.00
Bekijk bestelling
Terug naar de winkel
Filter