Levering binnen 1-3 werkdagen

GRATIS verzending in NL vanaf 35,-

5% spaarbonus!

Ook zoveel zin in de zomer?

Shop de nieuwe collectie ♡
Ook zoveel zin in de zomer? Shop de nieuwe collectie ♡

Shopmogelijkheden

Gelukkig zijn onze deuren al weer een tijdje geopend! Je bent weer van harte welkom in één van onze winkels. Maar er zijn inmiddels nog veel meer mogelijkheden om bij ons te shoppen!

1. WEBSHOP
We hebben een webshop! Hier worden iedere dag nieuwe artikelen aan toegevoegd. Op deze manier kan je 24 uur per dag, 7 dagen per week bij ons shoppen! 

2. PERSONAL SHOPPING BIJ JOU THUIS
We kunnen natuurlijk ook bij je thuis komen. Uiteraard houden we ons aan de regels en richtlijnen van het RIVM, zodat het een veilig bezoek blijft. We bespreken van tevoren wat je maten en wensen zijn en komen met een tas of rek kleding bij je langs voor een pasafspraak. Maak nu een Personal shopafspraak!

3. (VIDEO)BELLEN
We worden blij van persoonlijk advies geven. Dat kan door middel van (video)bellen. Stuur ons een berichtje met daarin jouw telefoonnummer en dan nemen wij contact met je op. Wil je met ons Facetimen? Dan bellen we jou op een afgesproken moment en 'lopen' we samen op afstand door de winkel.

4. SOCIAL MEDIA
Heb je iets leuks gezien op ons Facebook- of Instagrampagina? Stuur ons een PM via Facebook, een DM via Instagram of een WhatsAppje!

Jouw winkelmand (0)
Totaal 0.00
Bekijk bestelling
Terug naar de winkel
Filter