Levering binnen 1-3 werkdagen

GRATIS verzending in NL vanaf 35,-

5% spaarbonus!

Ook zoveel zin in de zomer?

Shop de nieuwe collectie ♡
Ook zoveel zin in de zomer? Shop de nieuwe collectie ♡

Een nieuw seizoen betekent natuurlijk een nieuw magazine mét een cadeaubon t.w.v. €10,- speciaal voor jou. Voeg wat ‘Kamst Mode Magic’ toe en wordt de mooiste versie van jezelf.

Trends voor het voorjaar vanuit Tenerife!

We willen natuurlijk de volledige voorjaar en zomer sfeer neerzetten en daarom zijn we voor dit magazine afgereisd naar Tenerife. Een prachtig eiland waar we met een fantastisch team de mooiste content voor dit magazine hebben kunnen maken. Met dit magazine hopen we je een beeld te geven van onze nieuwe collecties en je daarmee te inspireren. Maar, dat is niet het enige! In dit magazine lees je ook meer over onze plannen voor de toekomst, de 5 belangrijkste trends van dit moment, welke nieuwe merken we hebben en veel meer leuks! Kortom: een magazine dat je echt gezien moet hebben.

Er komt natuurlijk nog steeds veel nieuwe collectie binnen. Voor een compleet beeld van de uiteenlopende collecties, persoonlijke stylingtips én koffie ontvangen we je graag in één van onze winkels in Coevorden, Dalfsen, Hardenberg, Nieuw-Amsterdam, Hardenberg of Emmen. Gelijk online de nieuwe collectie bekijken? Dat kan via: https://www.kamstmode.nl/nieuwe-collectie

Klik op het magazine om hem te bekijken!

Tip: op de achterpagina van het magazine vind je een KORTINGSCODE van maar liefst €10,- die je meteen kunt verzilveren!Jouw winkelmand (0)
Totaal 0.00
Bekijk bestelling
Terug naar de winkel
Filter