Levering binnen 1-3 werkdagen

GRATIS verzending in NL vanaf 35,-

5% spaarbonus!

Ook zoveel zin in de zomer?

Shop de nieuwe collectie ♡
Ook zoveel zin in de zomer? Shop de nieuwe collectie ♡

Panty's

Sorteer op:

Panty’s

Panty’s behoren voor vrouwen tot een de beste uitvindingen van de 20e eeuw. Wat waren we gelukkig met de nylons die onze Amerikaanse bevrijders meebrachten voor de Nederlandse meisjes. Maar op den duur was het toch wel een gedoe met die gordeltjes en jarretelletjes. Vanaf eind jaren 60 veroverden de panty’s dan ook massaal de markt. Mede door de opkomst van de minirok.

 

Wanneer/welke panty’s

Wanneer draag ik welke panty? Die vraag heb je jezelf vast al vaak gesteld. In de herfst en winter zit je met een zwarte panty al snel goed. De dikte is afhankelijk van het kleedmoment. Ga je naar een feestje, kies dan tussen de 20 oen 40 denier. Is je outfit meer casual, kies dan tussen de 40 en 60 denier panty. Maar welke panty draag je in de lente/zomer? Een huidkleurige panty moet in onze ogen zo onzichtbaar mogelijk zijn De 15 denier ‘Vanity’ van Oroblu is echt perfect! Deze panty is niet té glanzend en werkt als een foundation voor je benen. 

 

Panty’s kopen

Voor allround styling mogen panty’s natuurlijk niet ontbreken in het assortiment van de betere damesmodezaak. Wil je tegelijk met je prachtige nieuwe jurk of rok een paar matchende kopen van een uitstekende kwaliteit, dan kan dat natuurlijk. Kamst Mode voorziet in fashionable beenmode. Wat zoek je? 

 

In kleuren en maten

Naast de bekende huidkleurige en zwarte panty’s vind je bij ons donkerblauwe (admiral) en grijze (singapour) panty’s in de collectie. Maar welke maat kies je? Vaak wordt er gekozen voor een (te) grote maat. Bij Oroblu is dat niet nodig. Op de achterzijde van de verpakking staat een maattabel waar je volledig op kunt vertrouwen.

 

Panties bestellen

Wil je je panties online bestellen? Dat gaat snel en gemakkelijk. Binnen 2 werkdagen heb je ze in huis. Ook is er gratis verzending vanaf 35,-

Jouw winkelmand (0)
Totaal 0.00
Bekijk bestelling
Terug naar de winkel
Filter