Levering binnen 1-3 werkdagen

GRATIS verzending in NL vanaf 35,-

5% spaarbonus!

Ook zoveel zin in de zomer?

Shop de nieuwe collectie ♡
Ook zoveel zin in de zomer? Shop de nieuwe collectie ♡

Corrigerend ondergoed

Sorteer op:

Magic Body Fashion

Tone your body cami

€ 34.99

Magic Body Fashion

Bermuda corrigerend ondergoed

€ 39.99

Corrigerend ondergoed

Corrigerend ondergoed: het geheim dat je liefst voor jezelf houdt. Wees gerust, het is bij ons in veilige handen. In Nederland heeft de gemiddelde vrouw maat 42 en een buikje. En daar is niets mis mee. Net zomin als met de wens om dat buikje, maar ook billen, dijen en maag wat te corrigeren. Je presenteert jezelf toch bij voorkeur op je mooist? Shapewear voor dames helpt je een discreet handje. 

 

Corrigerend ondergoed: de oplossing

Maar laten we ook eerlijk zijn: corrigerend ondergoed onder een jurkjetop of broek staat vaak wel veel beter. Het kleedt af en laat je eigen figuur gewoon mooier uitkomen. Wie een platte buik wil, kan natuurlijk fanatiek aan het sporten slaan. Maar dat kost tijd en doorzettingsvermogen. En het is ook niet de juiste methode als je snel resultaat wilt zien. Corrigerend ondergoed voor dames is dan de oplossing. 

 

Jouw onzichtbare geheim

Vergeet de adembenemende corsetten van je oma. Kamst Mode heeft deze eigentijdse, veel comfortabeler vorm van speciaal gevormd ondergoed voor alle probleemzones. Denk aan corrigerende hemdjes en slips: tailleslips, broekjes met lange pijp of en high waist.  

 

Tip voor shapewear kopen

Veel vrouwen denken dat corrigerend ondergoed superstrak moet zitten en bestellen daarom een maatje kleiner dan gebruikelijk. Fout. Dat zit niet lekker (je moet ook nog ademhalen!) en staat niet mooi ook. Je hebt kans dat daardoor bijvoorbeeld de tailleband van een figuurcorrigerend broekje steeds hinderlijk omrolt. Of dat je juist een extra vetrolletje creëert.  Koop figuurvleiende shapewear dus altijd in je eigen maat. 

 

Bestel een mooi figuur

Een maatje slanker. Willen we dat niet allemaal, vrouwen van Nederland? Die wens kun je nu bij Kamst Mode in vervulling laten gaan. Aankleden met shapewear kleedt mooi af. Je ziet het verschil maar niet de oorzaak. Koop nu online en laat je goed corrigerende ondergoed binnen 2 werkdagen (en vanaf 35,- GRATIS verzending) thuis bezorgen. 

Jouw winkelmand (0)
Totaal 0.00
Bekijk bestelling
Terug naar de winkel
Filter