Levering binnen 1-3 werkdagen

GRATIS verzending in NL vanaf 35,-

5% spaarbonus!

Ook zoveel zin in de zomer?

Shop de nieuwe collectie ♡
Ook zoveel zin in de zomer? Shop de nieuwe collectie ♡

Algemene voorwaarden

ARTIKEL 1 – DEFINITIES

1. Ondernemer: De natuurlijke of rechtspersoon die producten en/of diensten op afstand aan consumenten aanbiedt.
2. Consument: De natuurlijke persoon die niet handelt in de uitoefening van beroep of bedrijf en een overeenkomst op afstand aangaat met de ondernemer.
3. Overeenkomst op afstand: Een overeenkomst waarbij in het kader van een door de ondernemer georganiseerd systeem voor verkoop op afstand van producten en/of diensten, tot en met het sluiten van de overeenkomst uitsluitend gebruik gemaakt wordt van één of meer technieken voor communicatie op afstand.

ARTIKEL 2 – BEDRIJFSGEGEVENS

Kamst Mode B.V.
Hoofdkantoor
Friesestraat 13
7741 GR Coevorden
Tel: 0524-512223

BEREIKBAARHEID
Maandag tot en met zaterdag van 09.00 tot en met 17.00 uur
E-mail: [email protected]
KvK: 66418208
Btw nr.: NL856.543.974.B01

VESTIGINGEN
Kamst Mode Coevorden
Friesestraat 13
7741 GR Coevorden
Tel: 0524-512223

Kamst Mode Hardenberg
Kamst Mode
Voorstraat 41
7772AB Hardenberg
Tel: 0523-267171

Kamst Mode Nieuw-Amsterdam
Vaart Z.Z. 54
7833 AC. Nieuw-Amsterdam
Tel: 0591-551310

Kamst Mode Emmen
Noorderplein 2
7811 MA Emmen
Tel: 0591-612777

ARTIKEL 3 – TOEPASSELIJKHEID

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op elk aanbod en op elke tot stand gekomen overeenkomst tussen de consument en de ondernemer, verder Kamst Mode B.V. genoemd. Deze algemene voorwaarden worden altijd aan de consument getoond, voordat de overeenkomst op afstand wordt afgesloten. Wanneer dit niet mogelijk is, dan wordt aangegeven dat de algemene voorwaarden bij Kamst Mode in te zien zijn.

ARTIKEL 4 – HET AANBOD

Wanneer een aanbod een beperkte geldigheidsduur heeft, dan wordt dit duidelijk bij het aanbod vermeld. Het aanbod heeft een duidelijke omschrijving van de aangeboden artikelen en deze beschrijving is duidelijk genoeg om een goede beoordeling over het aanbod te maken. Tevens geven de afbeeldingen een waarheidsgetrouw beeld van de artikelen. Vergissingen of fouten in het aanbod binden Kamst Mode niet.

Het aanbod geeft duidelijk informatie weer over de rechten en plichten van de consument, die bij aanvaarding van het aanbod zijn verbonden. Hierbij gaat het om:

  • Prijs inclusief belastingen
  • Verzend- en retourkosten
  • De manier waarop de overeenkomst tot stand zal komen
  • Herroeping recht
  • Wijze van betaling, aflevering en uitvoering van de overeenkomst
  • De termijn van goedkeuring van het aanbod en de termijn van het voldoen van de prijs

De voorraad van de webshop komt overeen met de winkel in Coevorden. Het kan voorkomen dat het door u bestelde artikel op hetzelfde moment van uw bestelling in de winkel wordt verkocht. In dat geval nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op en zoeken wij voor u een passende oplossing.

ARTIKEL 5 – DE OVEREENKOMST

De overeenkomst tussen Kamst Mode en de consument komt tot stand op het moment dat de consument de bestelling afrondt en daarbij voldoet aan de gestelde voorwaarden. Wanneer de consument het aanbod heeft aanvaard, bevestigt Kamst Mode de ontvangst van de aanvaarding van het aanbod. Kamst Mode neemt passende technische en organisatorische maatregelingen voor de beveiliging van de overdracht van gegevens en zorgt voor een veilige webomgeving.

ARTIKEL 6 – HERROEPING RECHT, RUILEN EN RETOURNEREN

Kamst Mode geeft de mogelijkheid om artikelen 14 dagen na ontvangst terug te sturen zonder opgave van redenen. In dat geval dient de consument gebruik te maken van het retourformulier dat bij de levering is gevoegd. De verzendkosten naar het retouradres zijn voor de consument.
De artikelen dienen onbeschadigd, ongebruikt en voor zover mogelijk in originele verpakking teruggestuurd te worden, zoals is beschreven op het retourformulier. Het geld wordt teruggestort op dezelfde rekening waarmee de bestelling betaald is. Na ontvangst van de retourzending wordt het geld binnen 5 werkdagen op de rekening van de consument bijgeschreven. De bestelde artikelen kunnen ook geretourneerd of geruild worden in de winkels van Kamst Mode. Wanneer de consument een verkeerde bestelling ontvangt, kan deze gebruik maken van het retourformulier en de bestelling terugzenden naar Kamst Mode. Neem contact met ons op over de voorwaarden.

ARTIKEL 7 – PRIJZEN

De prijzen van Kamst Mode zijn inclusief BTW. Wanneer de prijzen tijdelijke acties betreffen zal dit duidelijk op de site vermeld worden. Tijdens de in het aanbod vermelde geldigheidsduur worden de prijzen van de artikelen niet verhoogd, behalve bij prijswijzigingen als gevolg van veranderingen in BTW tarieven.

ARTIKEL 8 – LEVERING

Kamst Mode zal de grootst mogelijke zorgvuldigheid in acht nemen bij het in ontvangst nemen en verzenden van de bestelde artikelen. De artikelen worden geleverd op het door de consument aangegeven leveringsadres. Bestellingen kunnen ook in de winkel worden afgehaald, dit dient bij ‘verzendwijze’ worden aangevinkt. Kamst Mode verzendt geaccepteerde bestellingen zo snel mogelijk. Wanneer de bestelling geplaatst is voor 15:00 uur zal de bestelling uiterlijk de volgende werkdag verstuurd worden. Als een levering niet op tijd plaats kan vinden, om welke reden dan ook, dan krijgt de consument daar uiterlijk binnen 2 werkdagen bericht van. Kamst Mode kan niet verantwoordelijk worden gehouden voor eventuele vertragingen bij de bezorgdienst.

ARTIKEL 9 – GARANTIE

Het risico van beschadiging van artikelen ligt bij Kamst Mode, tenzij duidelijk anders is overeengekomen. Kamst Mode staat er voor in dat de artikelen voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde beschrijvingen, de redelijke eisen van deugdelijkheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wetten en/of overheidsvoorschriften.

ARTIKEL 10 – LEEFTIJDSGRENS

De webshop Kamst Mode accepteert geen bestellingen van personen jonger dan 16 jaar.

ARTIKEL 11 – KLACHTENREGELING

Klachten over de uitvoering van de overeenkomst moeten binnen redelijke tijd, volledig en duidelijk omschreven worden ingediend bij de webshop Kamst Mode, nadat de consument de gebreken heeft geconstateerd. De ingediende klachten worden binnen een termijn van 14 dagen beantwoord met een bericht van ontvangst en een aanduiding van wanneer de consument een uitgebreider antwoord kan verwachten.

Een klacht over een artikel, dienst of service van Kamst Mode kan ook worden ingediend via het klachtenformulier op de website. Kamst Mode zal klachten altijd in overleg met de consument en op de best mogelijke manier oplossen.

ARTIKEL 12 – PRIVACY

Door te bestellen geeft u tegelijkertijd toestemming aan Kamst Mode zo nodig uw persoonsgegevens te gebruiken. Uw gegevens worden slechts bewaard voor zover dat noodzakelijk is voor het realiseren van de doeleinden waarvoor de persoonsgegevens door Kamst Mode worden verkregen en verwerkt. Klik hier voor meer informatie omtrent onze privacy policy.

Kamst Mode maakt gebruik van sub-verwerkers om de overeenkomst uit te voeren. Uw gegevens worden (afhankelijk van de gekozen betaalmethode) gedeeld met Mollie en Postnl. Wij hebben afspraken met deze partijen dat uw gegevens enkel gebruikt worden voor het doel waarvoor de gegevens zijn verleend.

Jouw winkelmand (0)
Totaal 0.00
Bekijk bestelling
Terug naar de winkel
Filter