WEER TERUG NAAR SCHOOL

De afgelopen jaren is er veel gebeurd binnen Kamst Mode. De verbouwde winkels zijn natuurlijk het meest zichtbaar. Ondertussen werd er ook achter de schermen keihard gewerkt. We zijn namelijk weer terug in de schoolbanken! Geen vervelende verkoopcursus, maar een training waarbij we ons nog beter kunnen inleven in jou klant. Wat wil jij écht en waar word jij oprecht blij van?

De kick-off van het trainingsprogramma is gestart in het eerste weekend van juni en vond plaats in Almelo. Op zaterdagavond hebben we super lekker gegeten en gezellig gefeest bij het Hookhoes. Na een (kort) nachtje in het Theaterhotel begonnen we op zondagochtend fris en fruitig aan het ‘serieuze’ gedeelte. Wat een dag, wat een weekend… en dit is nog maar het begin!

 

#CONFETTI

Het startschot van de training werd gegeven met een knal en heel veel confetti. Wij willen het verschil maken voor jou als klant en zogenaamde ‘confetti-momentjes’ creëren. Iedere dag!

 

HET VERSCHIL MAKEN

Wij (Bas en Vanessa) willen samen met onze geweldige team het verschil maken. We willen het verschil maken voor jou als klant, zodat jij altijd blij thuis komt en… wellicht ook het verschil maakt voor de mensen om je heen. Daar worden wij blij van! Dit is meteen het uitgangspunt van de unieke trainingen die we in samenwerking met Shopology en M2Retail hebben opgezet.